I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 4, 2012

Salam Perkenalan dan 8th GiveAway (GA) dari UMIYUMI

Assalamualaikum..

Bertemu kita kembali..ada yang  sedang berpuasa 6 ke? ader yang dah beraya dah pun..Alhamdullilah..haku nih baru dapat sehari..InsyaAllah esok akan bermula semula. 2 minggu  Syawal nih penuh dgn aktiviti  menghadirkan diri dengan jemputan rumah terbuka..mmg kena melupakan  lah   niat2 nak berdiet tuh.Macam2 hidangan  yang tersedia..tak lupa juga..waktu beginilah tuan rumah tayang set pinggan mangkuk..waduh..haku hanya mampu menjeling dan menelan liur..yelah..bila lah nak  merasa guna  pinggan mangkuk  mahal 2 nih..

Hikhik2 tapi kan  kalau   ada yang berminat  nak membeli pinggan mangkuk berjenama nih mudah je sekarang ..tak perlu nak kedai ..duduk depan komputer pun dan boleh beli online..ramai  blogger yang menjual melalui  talian..salah satunya Ms Umiyumi nih.. Kalau minat nak membeli  barangan jenama Corelle..boleh je jengah2  blog beliau..Kebetulan  Ms Umiyumi nih sedang buat  giveaway..wah..sudah yang ke-lapan!! semoga sentiasa murah rezeki dan  berjaya dalam biz  nyer yerk.. (Suka tgk  anak bangsa makin berjaya nih)

Kepada yang berminat nak join giveaway nih boleh klik SINI untuk mengetahui  cara2 nyer yerk.. Hadiah nyer pun lumayan..ce tengok sendiri :

Amacam? best kan hadiahnye..meh lah cuba..JOM JOM!!
Salam perkenalan untuk Umiyumi  juga!!