Tuesday, April 26, 2011

ShaRing is CaRing

Siapa tak kenal dgn blog nih??Kalau masuk blog nih ..mmg aku tak pernah jemu..tak puas membelek..mata yang ngantuk seharian..kalau masuk sini mmg jadi segar bugar !! Suka betul tgk deco ..tips ..resepi..dan panduan..mmg cap JEMPOL!! ok lepas tuh kan..haku perasan banyak betul sekarang org yg bermurah hati..ader yg buat quiz kat blog masing2..ader yg saja2 bagi hadiah..ader yg buat contest..tak kurang juga yg bagi link2 ebook secara online.Part yang nih..haku paling suka sangat!!!sebab..almaklumlah..kalau nak beli buku2 masak2 nih boleh tahan juga harga2 dia ..bukan ke kita berkempen selamatkan dunia dan alam sekitar..kurangkan penggunaan kertas..dunia zaman internet..semua mudah dihujung jari..jadi tak salah kalau kita mengunakan e-book..lebih mudahkan.jadi tuh lah cerita nih yg Cake Journal sedang baik hati nak bagi exclusive PDF format tutorial .Ader macam2 tajuk siap dengan front cover lagi!! Antaranya kan:




Bersama dengan ini ader total 11 tutorial yang lain yang akan diberikan secara PERCUMA..yup..FOC..tapikan walau percuma..ader lah kena keja sikit yg kita kena buat... kalau nak tahu click sini.Kepada yang nak percuma tutorial nih..sila lah buat mcm kita nih yer..create satu entry khas promote lah pasal free PDF tutorial nih dan back link pada blog Cake Journal tuh.Tapi tak kisahlah..kerja yang diberikan pun tidak menyusahkan pun..Untuk Louise dari Cake Journal..Thank you so much!!

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ninazsyafinaz said...
This comment has been removed by the author.