Saturday, April 24, 2010

SeDiakan Payung SebELum HuJan

Peace be upon you.

Selamat berhujung minggu..aduhai..minggu ke tak minggu..ade sahaja tugasan yang nak disiapkan.. tapi N3 kali nih sajalah haku nak share tentang hobby kakak aku yang aku rasakan..mesti ramai jugak yang mempunyai hobi yg sama kot??Mengumpul payung!!Kakak haku nih payung lain dia tak mau kumpul..payung Avon je yang dia kumpul.Ni adalah sebahagian sahaja dari koleksi beliau..aderlagi kat atas loteng tuh..ishk cantik2 jugak payung Avon nih yerk..nak kecek sekaki payung pun tak diberi..Amboi sayang beno dia dengan koleksi nyer nih..Bercakap tentang payung..musim2 hujan nih..kenalah selalu sedia payung..almaklum bila petang hujan turun mencurah2..haku nih selalu je terlupa bawa payung..bila hujan mmg lencun lah..bukan hapa selalu kena hujan nih pun bukan elok sangat kan..Untuk kakak2 ku khas nyer dan penduduk Johor amnyer..kalau ke Jom Heboh hari nih..jangan lupa bawa payuh besar2 sikit.bawak sorang satu payung pun tak hapa .musim hujan petang nih..kalau runtuh hujan nak berteduh kat manalah nanti yerk kat Danga nuh.Selamat berhujung minggu untuk semua yerk.Selalu lah jaga kesihatan dan TAKE CARE!! :)

1 comment:

Puteri Sepi said...
This comment has been removed by a blog administrator.