I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, February 25, 2011

SpeCiAL EnTrY : Happy BirthDay KaK Nor!!!!

Pic: frm Uncle Google

Happy Birthday to you....!!!! Happy Birthday to you!!Allah..selamat kan kamu...Allah selamat kan Kamu...Allah selamatkan Kak Nor tersayang..Allah selamatkan kamu...Panjang umur nya..Panjang umurnya..panjang umurnya serta mulia...serta mulia!!!! ((uurmm..ehemm...clear throat ) Hehe "Selamat Hari Jadi" buat Kak Nor..lama rasanyer berkenalan dengan Kak nor nih..cuma belum berkesempatan bersua muka..tapi kalau berbual di YM ker FB ker..mmg seperti kenal lama..mesra..Kak Nor juga tak lokek memberi tunjuk ajar dan tips..terima Kasih ye Kak..Miss doakan semoga akak diberikan kesihatan yg baik..rezeki yg bertambah..anak2 yang soleh dan solehah..dan bahagia disamping keluarga tersayang..tak lupa semuga " secubit garam" bertambah success lagi!!

2 comments:

K.Nor said...

salam nina.. alhamdulillah.. mekasih banyak2 siap buat n3 spesel tu..

amin... mekasih juga atas doa2 yg dipanjatkan.. mudah2an ada jodoh utk kita berjumpa secara real ya.. insyaallah..

nanti k.nor gantung kad kat rumah k.nor.. sekali lg tq .. :)

ninazsyafinaz said...

:) Tak kisah lah Kak Nor..Miss pun harap satu hari nanti..jika diberi umur yg panjang..dapat kita jumpa..bertentang mata..ahaks..Semoga ikatan persahabatan ini sentiasa berkekalan. :)